Od pradávna sa denne ocitáme v situáciách ,kedy nám nie je všetko jedno, nevieme si rady, treba nás postrčiť a,,, vlastne veď viete. Preto tu máme naozaj od dôb Egypťanov a starých Grékov rôzne amulety magické predmety, karty , kamene, prívesky,  rôzne talizmany a to je len zlomok toho čo chránilo našich predkov a chráni teraz aj nás. Preto sme pre Vás pripravili veštenie, ktoré spĺňa charakter kariet, ale zároveň je výnimočné v tom, že vás posilní, povie ako ďalej, naštartuje intuíciu, kreativitu, myseľ…..Sami spravíte zo seba médium a svoje vízie, predstavy vložíte do viet. Veštba je plnohodnotná a opakujem – má charakter kariet – Vy samy pochopíte, že jej môžete veriť, lebo detoxikačné pláty Vás samé budú viesť, rozvíjať intuíciu.

Detoxikačné pláty – každé z nich má svoje meno a význam, s ktorým sa stretávate od útleho detstva, a v každom z Vás bude vyvolávať niečo iné /hovoríme o vnútornom pocite/.

Detoxikačné pláty sú ručná práca, je do nich vložený kúsok z nás, našej energie, nie sú komerčnou záležitosťou, slúžia pre ľudí ktorí to naozaj potrebujú, alebo chcú pomôcť iným.

Vaše pláty budú Vaše až vtedy, keď sa s nimi zoznámite, každý plát /teda nápis, si vyfarbite ako len chcete – podľa pocitu voľte farby. Tým spustite svoju energiu a energiu plátov a od tej doby patria len Vám. Nikdy nedovoľte aby nimi niekto iný veštil /sú len Vaše – Vy môžete veštiť hoci komu. Prezradia Vám tajomstvo budúcnosti, ale aj veľa o ľuďoch. Na každom pláte je slovo vygravírované v najväčšej našej snahe, ale ako je život nedokonalý, ani detoxy nie sú dokonalé.

Prajeme vám veľa úspechov, pohody, zdravia a šťastia

M&M

Detoxy sú tímová práca ľudí, ktorí sa dlhodobo venujú energiám, preto akékoľvek repliky nemajú účinok a nespĺňajú charakter detoxu . Len poverená osoba môže robiť detox kurz.

Toľko k všeobecnému zoznámeniu sa s detoxami.

Teraz niekoľko informácií “zo zákulisia”,  čo by Vás mohlo zaujímať :)

– detoxy sú robené pre každého človeka na mieru- pri ich výrobe je potrebný dátum narodenia a meno človeka, komu sú určené. Sprostredkovateľ výroby a predaja tieto informácie uchováva, čím sa docieli originalita a môžete si byť úplne istí tým, že nejde o falzifikát. Akékoľvek kopírovanie totiž už nemá potrebnú energiu a ide len o obyčajné pláty bez energie.

– ak sa naučíte pracovať so základom, k pôvodným 30 plátom sa dajú postupne dokupovať doplňujúce pláty, ktoré rozširujú výklad (prípadne si môžete kúpiť celú sadu a postupne si k základu dopĺňať kartičky)

– funguje veštenie pomocou detoxov? Za štyri roky, ktoré detoxy používam (hlavne na veštenie pre iných), môžem povedať ANO, fungujú!

– pri detoxoch si môžete byť úplne istí, že ide o čistú a pozitívnu energiu.   Tento spôsob výkladu sa vraj používal dobrých 200 rokov, avšak práve nevhodným kopírovaním a tým, že s energiou detoxov nepracovalo ako by bolo vhodné, sa ich účinok úplne stratil. Aj preto je potrebné zachovávať isté pravidlá pri práci s nimi.  Tak napr…keďže majú energiu konkrétneho človeka, musíme sa o ne starať ako o niečo živé. Keď ich nepoužívame, dajme dnu niečo prírodné, aby detoxy “nasali” tieto energie (kúsok škorice, jabĺčko, voňavé bylinky, prípadne voňavé čajové vrecúško). O to lepšie bude detox spolupracovať.

– ako sa s detoxami pracuje? Okrem toho, že pri každých plátoch je návod, dajú sa urobiť kurzy a práca s detoxami je jednoduchá. Je na nich zaujímavé hlavne to, že názvy, ktoré na detoxoch sú, si každý vykladá podľa seba. Podľa toho, čo konkrétne slovo v človeku vyvolá, s čím má to slovo spojené.  No a keď vykladáte inému človeku a spojíte viac významov dohromady,  o to je to výklad zaujímavejší.

Tak ako detox I aj Detox II je tu na pomoc posunúť sa ďalej, rozriešiť záhady,  kto, kedy ako s kým zdokonaliť ľavú a pravú hemisféru mozgu. Je to výborná pomôcka, ktorá nás v mnohom posunie vpred, k iným pohľadom a názorom. Tí čo už vlastnia Detox-I vedia s ním  pracovať, určite budú chcieť doplnenie o nové kartičky . Pokračovanie sľubuje viac možnosti riešenia záhad života, prežitia a riešenia problémov. Začínajú sa nám tvoriť vety, takže výkladu viac rozumieme. Otvára sa nám to s čím sme sa narodili a teraz rozvíjali. Vidíme viacej a viacej do hĺbky. Sme upozornení v predstihu na blížiaci sa problém, radosť, ale aj výstrahy.

dajú sa detoxy kúpiť? Áno, dajú. Kto má skutočný záujem, a koho “z hora” doporučia ako vhodného na prácu s detoxami, tomu sa dá detox vyrobiť. Cena za detoxy je prijateľná, nemusíte nikomu volať, za nikým chodiť, máte ich vždy po ruke, keď potrebujete. A na rozdiel od iných výkladov, detox výklad je vždy rovnaký! (pre skutočných záujemcov bližšie informácie na mariabulkova@gmail.com).

DETOX JE POD OCHRANNOU ZNÁMKOU SOFA

http://www.vestenie-sofa.eu/news.php

42 3

A ešte pripíšem kúsok  z mojich skúseností:

Výklad, alebo ak chcete veštenie cez detoxy robím veľmi rada,  najviac ho využívam  ako pomôcku pri čisteniach.  Nejde o naučené významy, nejde o kurz, ktorý keď absolvujete môžete robiť to a to. V prvom rade ide o dar z hora a detox je len pomôcka (u niekoho to bývajú karty, guľa, kyvadlo…). A v tomto prípade nebudete počuť sladké reči, ale čistú pravdu, ktorá sa Vám možno aj nebude páčiť ;)

Detox je o inom. Je o práci na sebe a hlavne- o intuícií. Pri výklade s detoxami musíte zapájať cítenie, vnímanie – nie mozog a skúsenosti.  Detox ide do hĺbky, vidí to, čo je skryté a nie je závislý na našom egu – teda nedá sa predložiť človeku čo v plátoch chcem vidieť ja, ako vykladač, ale ukazujú presný obraz situácie ktorá bola, je a bude. V tomto sú detoxy úžasné, a úplne iné ako ostatné druhy výkladov. Mnohí, ktorí s nimi pracujú, ale aj ľudkovia z našich seminárov sami videli čo dokážu, a ako fungujú.  Vo výkladoch je náčrt budúcich udalostí, ktoré sa tak, ako každý výklad dajú meniť – ak  sami pre to niečo urobíme.

:)

 ps: detoxy robíme  aj v českom jazyku 😉

5 Comments
  1. šamanka

    a „zabavne“ na detoxoch je aj to ze ked sa vylozia naraz aj karty aj detoxy vysledok byva veeeeeeeeelmi zhodny ze? 😀

  2. Thanita

    je to super vec a je to dobré to mať vždy po ruke…odporúčam.
    Táňa

  3. šamanka

    ked podrastiem tak si jedny splasim aby som nemusela otravovat tetu mery 😀 obcas je ale dobre ked na to jukne aj iny cloviecik k mojmu vykladu a obcas doplni co uzviem z kariet

  4. Martina

    Doporučujem…má, ich vďaka Majke…keď som ich prvý krát zbadala a následne mi ako ukážkou bolo na seminári predvedené,bol to ako impulz..tak toto chcem…ale som prekvapená,keď som si teraz po nejakých dvoch či troch rokoch prečítala tento článok,že doporučený z hora,ten ich bude mať…tak ďakujem a som vďačná všetkým „hore“ a hlavne Majke…zlatá dušička…radosť poznať takého človeka.. 🙂

  5. Maria

    Maťka,

    ĎAKUJEM <3 každé stretnutie je vzájomne obohacujúce a aj ja som sa vďaka našim stretnutiam veľa naučila 😉

Leave Comment